Over Ons

Wilma Tamminga – Buizer

Ik ben Wilma Tamminga-Buizer, geboren in 1961. Vanaf 1982 getrouwd met Bart. We hebben 2 kinderen en 2 schoon- en 3 kleinkinderen. Sinds 1 juni 2020 sta ik als natuurgeneeskundig therapeut ingeschreven bij de beroepsvereniging BATC.

Ik heb mij altijd geïnteresseerd in de mens en de gezondheidszorg. Vanaf 1979 toe nu toe werkte en werk ik als A-verpleegkundige. Momenteel werk ik als zelfstandig ondernemer in de zorg, voornamelijk in de endoscopie.
De gezondheidszorg in Nederland is buitengewoon goed. Door de vele specialisaties in de gezondheidszorg wordt er echter niet altijd gekeken naar de mens in zijn geheel.
Enkele jaren geleden kwam ik in aanraking met Namikoshi Shiatsu, Ik raakte geboeid door de techniek en mogelijkheden van deze Oosterse Geneeswijze. Ik heb de opleiding voor Namikoshi Shiatsu gedaan. Ook heb ik inmiddels de opleiding Dorn & Breuss en Stoelshiatsu afgerond.
Het is iedere keer weer bijzonder wat een behandeling voor iemand kan doen.
Ik wordt er elke keer weer blij van als ik zie dat de cliënt zoveel baat heeft van de behandeling
Door mijn jaren lange ervaring in het ziekenhuis, thuiszorg en endoscopie heb ik veel mensenkennis opgedaan. Het is heel mooi hoe ik deze kennis kan gebruiken in mijn Namikoshi Shiatsu Praktijk.
De combinatie van Namikoshi Shiatsu Therapeut en praktiserend verpleegkundige, zorgt ervoor dat ik op beide gebieden geschoold blijf, wat weer ten goede komt voor mijn cliënten en patiënten.
Gedurende de afgelopen tijd heb ik mij door middel van diverse bijscholingen/ cursussen/ workshops op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen op Namikoshi Shiatsu vakgebied.
Samen met mijn collega/vriendin Gonny Laan- Willemsen hebben we een eigen Namikoshi Shiatsu bedrijf opgezet: Namikoshi Shiatsu Praktijk, ‘WeWilGo’.

Vanaf juli 2021 starten wij ook met verschillende opleidingen. Meer informatie vind u onder het kopje ‘opleidingen’ op deze website

Gonny Laan – Willemsen

Ik ben Gonny Laan-Willemsen. Geboren in 1958. getrouwd, 2 (schoon)  kinderen en 3 kleinkinderen. en buiten Namikoshi Shiatsu Therapeut ben ik sinds Februari 2019 Namikoshi Shiatsu Europe Instructor. Vanaf 1 juni 2020 sta ik als natuurgeneeskundig therapeut ingeschreven bij de beroepsvereniging BATC.

Na bijna 40 jaar, sinds 1975,  als verpleegkundige te hebben gewerkt binnen diverse takken van de gezondheidszorg heb ik in 2014 het roer volledig omgegooid en ben ik  een kleine praktijk aan huis gestart, echter door toenemende belangstelling van cliënten heb ik samen met mijn collega/vriendin Wilma Tamminga-Buizer de ‘WeWilGo’ Namikoshi Shiatsu Praktijk opgezet
Mijn interesse lag al veel langer op het vlak van de alternatieve/ complementaire geneeswijzen maar in 2011 besloot ik een opleiding tot Namikoshi Shiatsu Practioner te gaan volgen. Inmiddels ben ik een aantal opleidingen, workshops en cursussen verder waaronder de Dorn & Breuss, de Aze Shiatsu, Zelfshiatsu, Shiatsu and Sedentary Behavior, Shaitsu and Smartphone Syndrome  en de Stoelbehandeling. Deze behandelmethoden combineer ik met de basisbehandeling.
Het leven zelf als echtgenote, moeder, oma, zus, tante, vriendin en collega zijn tevens mijn continue leerschool.

Mijn drijfveer is het feit dat ik de mens als een geheel zie en in mijn vak als verpleegkundige heb ik geleerd om goed te kijken naar de patiënt .
In mijn praktijk ervaar ik dat de cliënten pijnlijk binnen stappen en met een verlicht gevoel weer de deur uit gaan. Dat maakt mij blij en is voor mij een grote stimulans.

batc_logo_Tammercare

Wij zijn beide aangesloten bij de beroepsvereniging BATC