Over Wilma

Ik ben Wilma Tamminga-Buizer, geboren in 1961. Vanaf 1982 getrouwd met Bart. We hebben 2 kinderen en 2 schoon- en 4 kleinkinderen. Sinds 1 juni 2020 sta ik als natuurgeneeskundig therapeut ingeschreven bij een beroepsvereniging.

Ik heb mij altijd geïnteresseerd in de mens en de gezondheidszorg. Vanaf 1979 werkte ik als A-verpleegkundige. Vanaf 2016 tot juni 2023 werkte ik als zelfstandig ondernemer in de zorg , voornamelijk in de endoscopie. Sindsdien werk ik 4 dagen per week in mijn groeiende praktijk.

De gezondheidszorg in Nederland is buitengewoon goed. Door de vele specialisaties in de gezondheidszorg wordt er echter niet altijd gekeken naar de mens in zijn geheel.
Jaren terug kwam ik in aanraking met Namikoshi Shiatsu. Ik raakte geboeid door de techniek en mogelijkheden van deze Oosterse Geneeswijze. Ik heb de opleiding voor Namikoshi Shiatsu gedaan. Ook heb ik de opleiding Dorn & Breuss en Stoelshiatsu afgerond.
Het is iedere keer weer bijzonder wat een behandeling voor iemand kan doen.
Ik wordt er elke keer weer blij van als ik zie dat de cliënt zoveel baat heeft bij de behandeling
Door mijn jaren lange ervaring in het ziekenhuis, thuiszorg en endoscopie heb ik veel mensenkennis opgedaan. Het is heel mooi hoe ik deze kennis kan gebruiken in mijn praktijk.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik mij door middel van diverse scholingen/ bijscholingen/ cursussen/ workshops op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen op het Namikoshi Shiatsu vakgebied. Ook heb ik mij verdiept en geschoold in de Triggerpoint therapie. Zo breng ik het westerse en oosterse aspect samen in mijn behandelingen. Omdat veel mensen onbegrepen klachten hebben, bied ik ook de mogelijkheid om metingen op celniveau te doen om te kijken hoe de balans in het lichaam is. Dit doe ik doormiddel van de Holigoscan van Holigomed. In maart 2024 ga ik de masterclass ‘Wonderhanden’ doen via Pijn Reset Methode ontwikkeld door Tim van Orsouw. Daarna ga ik van start met de gehele opleiding Pijn Reset Methode” , Op deze manier hoop ik mijn cliënten nog beter te kunnen faciliteren.

Samen met mijn collega/vriendin Gonny Laan-Willemsen hebben we een eigen Namikoshi Shiatsu bedrijf opgezet: Namikoshi Shiatsu Praktijk, ‘WeWilGo’. We werken samen, maar hebben wel onze eigen cliënten en eigen administratie.

Verpleging

Ziekenhuiservaring
Vanaf juni 1982 ben ik gediplomeerd A-verpleegkundige. Tot 2012 heb ik op diverse afdelingen gewerkt en sinds 2004 op de endoscopieafdeling. In 2012 heb ik de overstap gemaakt naar de thuiszorg en later als zelfstandig verpleegkundige ook weer als endoscopieverpleegkundige gewerkt.

Vanwege mijn groeiende praktijk heb ik besloten om vanaf juni 2023 te stoppen als praktiserend verpleegkundige. Ik ben BIG-geregistreerd tot in 2028, dus daardoor houdt ik wel mijn bevoegdheden als A-verpleegkundige

Endoscopie
Ik werkte tot juli 2023 als zelfstandig verpleegkundige op endoscopieafdelingen in ziekenhuizen en in Zelfstandige Behandel Centra. Dit werk deed ik meestal via een detacheringsbureau.

Thuiszorg
Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in diverse vormen van zorg en heb mij hier steeds in ontwikkeld. Sinds 2014 tot juli 2023 was ik werkzaam als zelfstandig zorgaanbieder in de thuiszorg en endoscopie