Als endoscopie-verpleegkundige verbaasde ik mij er altijd over dat wij zo weinig voor de patiënten met onbegrepen buikklachten konden betekenen. In mijn praktijk kom ik wederom veel cliënten tegen met onbegrepen buikklachten.

Op een gegeven moment had ik een gesprek met een orthomoleculair therapeut die de oligoscan gebruikte en was hier erg enthousiast over. Ik ben mij hier in gaan verdiepen en kwam bij Holigomed uit.

 

Hieronder vind u meer informatie over mijn samenwerking met Holigomed

https://www.holigomed.com


Met zijn drie analysepijlers OLIGO/check, CARDI/check en G-NIOM/check biedt de SO/check ondersteuning voor consultaties in de holistische geneeskunde.


De OLIGO/check-analyse van mineralen, sporenelementen en toxische metalen op cellulair niveau en de daaruit afgeleide aanvullende ratio’s en statistieken, in combinatie met de beoordeling van het cardiovasculaire systeem door de CARDI/check, vormen een ideale ondersteuning voor holistische begeleiding.


Als aanvulling hierop analyseert de G-NIOM/check het darmbacteriële DNA door middel van high-throughput sequencing. Aan de hand van de vastgestelde DNA-sequenties wordt een microbioomprofiel op maat gegenereerd.


De evaluaties van deze drie analyses, gebundeld en op een gemakkelijk te begrijpen manier gepresenteerd in één softwarepakket, maken van SO/check een innovatief cloud-based platform ter ondersteuning en bevordering van preventieve gezondheidszorg en de ontwikkeling van behandelplannen.


De SO/check heeft geen medische CE-markering. De verschillende evaluaties kunnen worden gebruikt om de behandeling te optimaliseren, maar niet om medische diagnoses te stellen.


Ik gebruik de drie analysepijlers : Oligo-check, Cardi-check en de G-niom/check

Ook kunt u bij mij terecht voor een test op DNA niveau: de Progenomtest

 

Verder bestel ik supplementen via de webshop van Nutriplace

https://nutri-place.com

Hier vindt u de meest optimale en beste producten met de hoogste biologische beschikbaarheid en de beste kwaliteiten van verschillende bekende merken.

Bij elk supplement is er een uitleg en worden er verbanden gelegd.

 

Als u zelf supplementen besteld en u gebruikt mijn therapeutencode 206, dan krijgt u

5 % korting op uw bestelling

 

Prijslijst Holigomed producten :

 

Oligo- en Cardicheck met advies :     € 100

Oligo- en Cardicheck zonder advies: €  50

Korte Oligocheck zonder advies:       €  35

G-niomtest met advies                         €  200

G-niomtest zonder advies                    €  150

Progenom DNA test                  prijs op aanvraag                                          

 

De testen zonder advies: Als u bij een andere therapeut onder behandeling bent, kunt u bij mij de test laten doen en dan stuur ik in overleg met u de gegevens via een beveiligde mail naar uw therapeut voor verder advies.