Over Gonny

 

Ik ben Gonny Laan –  Willemsen.

Geboren in 1958, sinds april 2023 weduwe, 2 ( schoon ) kinderen en 3 kleinkinderen. Buiten Namikoshi Shiatsu Therapeut ben ik sinds februari 2019 Namikoshi Shiatsu Europe Instructor.

Na bijna 40 jaar, sinds 1975, als verpleegkundige te hebben gewerkt binnen diverse takken van de gezondheidszorg heb ik in 2014 het roer omgegooid en ben ik een kleine praktijk aan huis gestart. Echter door toenemende belangstelling van cliënten heb  ik samen met mijn vriendin en collega Wilmaq Tamminga – Buizer de “WeWilGo”Namikoshi Shiatrsu Praktijk opgezet.

Mijn interesse lag al veel langer op het vlak van de alternatieve/ complemantaire geneeswijzen maar in 2011 besloot in een opleiding tot Namikoshi Shiatsu Practioner te gaan volgen. Inmiddels ben ik vele opleidingen, workshops en cursussen verder waaronder de Dorn en Breus, de Aze Shiatsu, Zelfshiatsu, Shiatsu en Sedentary Behaviour, Shiatsu ande the Samrtphone Syndrome en de Stoelbehandeling. Deze behandelmethoden combineer ik met de basisbehandeling. Het leven zelf is mijn conyinue leerschool.

Mijn drijfveer is het feit dat ik de mens als een geheel zie, in mijn vak als verpleegkundige heb ik geleerd goed te kijken , te interpreteren en te handelen. Clienten die met een “licht”gevoel en het gevoel dat alles weer “stroomt” de deur uitstappen maakt mij blij en is voor mij een grote stimulans.

Sinds oktober 2023 ben ik nog anderhalf jaar tot aan mijn pensioen,  werkzaam als helpende ( want nu verpleegkundige niet praktizerend ) op een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie.